+31 (0) 653740630 info@theluxurytravel.nl

Feenstra Cruises

FEENSTRA RIVER CRUISES EEN NATIONAL HOOGWAARDIG PRODUCT

THE LUXURY TRAVEL EXCELLENCE EN FEENSTRA RIJN LINE MET 8 SPECIALE REIZEN

Wij hebben voor u 8 speciale en unieke rivier cruises samengesteld voor 2021. Wat maakt riviercruises zo aantrekkelijk, het gemak van reizen, het comfort aan boord en de verscheidenheid van de te bezoeken plaatsen maken dat riviercruise zo in trek zijn. De bemanning doet er alles aan om u optimaal te laten genieten met een goede service en een uitstekende verzorging tijdens de gehele reis. Voor welke riviercruise u ook kiest, al onze cruise zijn op basis van volpension en staan garant voor een onvergetelijke reis. Alle cabins d/t hebben een uitzicht op de rivier en dat maakt echt romantisch.

“Wij verwelkomen u graag in 2021/2022 en zullen er zeker nog meer volgen”

Cor van der Graaf

Actueel
Dit moment komt steeds dichterbij maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat het uitkiezen van een riviercruise lastig en onzeker is. Want hoe weten we wanneer we weer onbezorgd op vakantie kunnen?

Mocht Viva Cruises / Feenstra Cruises uw aanstaande riviercruise moeten annuleren vanwege een negatief reisadvies, dan betaald The Luxury Travel u uw betaalde reissom terug binnen 14 dagen (geen voucher).

Advies: voorwaarden Ministerie van Buitenlandse zaken.

4 reizen

Rembrandt van Rijn

3 reizen

Statendam

1 reis

Antonio Bellucci

Proceed Booking